Пас изгризао дјечака (8): Малишан искрварио на путу до болнице

ГС
Foto: Илустрација

СКОПЉЕ - Осмогодишње дијете из Скопља преминуло је од посљедица напада комшијиног пса, потврдило је данас Министарство унутрашњих послова (МУП) Сјеверне Македоније.

Како се наводи у полцијском саопштењу, болница за хируршке болести “Св. Наум Охридски” јуче је пријавила да је доведен малољетник из Скопља који је подлегао повредама усљед посљедица напада пса у власништву његовог комшије Н.Г.

- У току јучерашњег дана, у 17.22, у нашу амбуланту је довезено дијете од осам година због повреда главе и врата од уједа пса. У тренутку пријема дијете је било без виталних знакова и искрварило је. Одмах су предузете мјере реанимације, нажалост безуспјешно - рекао је директор те болнице Љубен Арсенков за портал Сакам да кажам.

Према Телевизији Телма, осмогодишње дијете је напао и изгризао пас мастиф, стар 12 година, када је ушао у комшијино двориште у којем је био још један пас.

- Од угриза је добило обилно крварење. Осмогодишњак је одмах аутомобилом био превезен у "Св. Наум Охридски", али је због тешких повреда главе и врата искрварио на путу до болнице - наводи та телевизија и додаје да је власник енглеског бул мастифа јуче увече одмах позван у полицијску станицу на информативни разговор.

Извори у истрази су за Телму навели да су породице дјетета и власника пса биле прве комшије и у добрим односима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана