"Пале" држављанке БиХ које су џепариле по Њемачкој

Г.С.
"Пале" држављанке БиХ које су џепариле по Њемачкој

ДИСЕЛДОРФ – Држављанка Босне и Херцеговине (32) ухапшена је данас након што је утврђено да је од 54-годишњака украла свежањ новца у износу од 8.000 евра, које је кришом узела из његовог задњег џепа.

Како преносе њемачки медији, савезна полиција је добила дојаву од свједока крађе која се десила у најфреквентнијем дијелу дана на Централној станици у Диселдорфу. Наиме, очевидац је рекао да су двије жене направиле изненадну гужву на перону, а затим из џепа старијег мушкарца узеле новац. Међутим, ошећени је одмах примијетио да је покраден, а њих двије су се успаничиле и бациле новац. Старија џепарошкиња је одмах задржана на лицу мјеста до доласка полиције. Полиција је успјела да врати новац оштећеном.

Осумњичена је затим спроведена у полицијску станицу ради даљег саслушања. У консултацији са јавним тужиоцем, она је убразном процедуром одмах изведена пред судију.  Иначе, како преносе медији, 32-годишњакиња и њена саучесница су притворене, а против њих је покренут кривични поступак.

Иначе, ово није њихово прво привођење јер ова женска банда већ мјесецима хара жељезничким станицама и представља праву ноћну мору за њемачку полицију, јер чим их пусте, бивају ухапшене у року од пар дана, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана