Отворена књига жалости поводом смрти Горана Jеринића, сутра сахрана

СРНА
Отворена књига жалости поводом смрти Горана Jеринића, сутра сахрана

СТАНАРИ, - У Станарима је данас отворена књига жалости поводом смрти Горана Јеринића, бившег народног посланика СНСД-а у два сазива Народне скупштине Републике Српске, а комеморација ће бити одржана сутра, када ће бити и сахрањен.

Грађани се у књигу жалости могу уписати до 18.00 часова у просторијама Општинског одбора СНСД-а у Станарима.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Станари Дамир Керић рекао је да ће комеморација бити одржана сутра у 11.00 часова у просторијама Центра за културу, а сахрана у 13.30 часова на гробљу "Блага Марија".

Керић је изјавиоСрни да ће Јеринићева име остати златним словима уписано као неко ко је учествовао у оснивању ове локалне заједнице.

"Јеринић је показао да се и од мале заједнице може направити велика због чега ће остати у сећању свих нас", навео је Керић.

У књигу жалости уписао се и предсједник станарског Одбора ДЕМОС-а Добривоје Панчић који је за Јеринића рекао да му треба одати признање и захвалност за све добро што је урадио за Станаре.

Предсједник станарског Одбора Социјалистичке партије Денис Стевановић истакао је да је Јеринићева прерана смрт губитак за привредни и политички живот Станара, те указао на његов допринос у оснивању ове локалне заједнице и кључну улогу у успостављању свих локалних институција.

Горан Јеринић изненада је преминуо јуче у 59. години у Станарима. Јеринић је био народни посланик СНСД-а у два сазива Народне скупштине Републике Српске, дугогодишњи члан СНСД-а, члан Главног одбора СНСД-а и бивши предсједник Општинског одбора СНСД Станари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана