Огласио се отац убице из Градачца: Мислио сам да ће бити боље, мозак му је изгорио

Republika
Огласио се отац убице из Градачца: Мислио сам да ће бити боље, мозак му је изгорио

Фикрет Сулејмановић, отац масовног убице из Градачца Нермина Сулејмановића, открио је да се стиди свог сина који је убиством троје људи цијели Градачац завио у црно.

- Не знам шта га је довело до овога да овако погријеши. Мора да му је мозак изгорио. Као дијете са пет, шест година је био нормалан, послије тога није. Он је такав ван мене, то се није хранило са мном, одрастао је даље од мене. Мајка му је умрла прије неколико година, живјела је са њим. МУП га је набоље познавао, само да су га на вријеме затворили, да су Низаму склонили, да су нешто урадили у том случају... Али видјели сте да се нико није бавио тиме, па смо дочекали да он експлодира и да направи то што је направио - говори Нерминов отац Фикрет за Републику.

Несрећни човјек каже да је упознао снајку Низаму Хећимовић, којој је његов син пресудио у петак, и њихову осмомјесечну бебу и да се тада понадао да се монструозни Нермин скрасио.

- Рјешио сам једног дана да их видим, па сам погнуо главу и отишао код њих. Видио сам Низаму и бебицу на пет минута. Био сам срећан. Добио је дијете, мислио сам да ће бити боље, да се поправио, да ће бити све бољи и бољи због бебице. Међутим, остао је исти. Ко се не би надао за своје дијете да ће бити боље, па, ко не би? - пита се утучени отац.

Он каже да од муке не смије ни да помишља на масакр.

- Ја само пијем таблете и гледам у плафон, и замишљам да ништа не знам. Волио бих све да преспавам, једно мјесец дана, и да се пробудим. Толико ми није добро, не знам више шта говорим - рекао је неутјешни Фикрет.
Нермин Сулејмановић је у петак отео своју супругу Низаму Хећимовић са бебом из куће њене тетке, а онда јој у уживо преносу на Инстаграму испалио хитац у главу, у својој викендици. Након тога је отишао у град и истим пиштољем убио брата и оца своје бивше дјевојке Џенане, Дениса и Ђенгиза Ондера, да би на крају извршио самоубиство када га је полиција опколила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана