Огласио се менаџмент хотела „Пахуљица“: Санирање штете ће почети што прије

ГС
Огласио се менаџмент хотела „Пахуљица“: Санирање штете ће почети што прије

ТРАВНИК - Пожар који је захватио дио хотела „Пахуљица“, направио је изузетну материјалну штету, али што је најбитније није било повријеђених и угрожених гостију или радника.

Ово је саопштио менаџемент хотела, након пожара који је синоћ букнуо на Влашићу, преноси Аваз. Навели су да је одмах по пријави о пожару упућена полицијска патрола.

- Дошле су и двије ватрогасне екипе које су биле ангажоване на гашењу пожара уз наше храбре раднике и колеге. Посебно се желимо захвалити свима који су учествовали у акцији гашења, Територијалној ватрогасној јединици Травник, Добровољним ватрогасним друштвима Турбе и Брунеји, мјештанима са подручја МЗ Шишава, Мудрике и Витовље, те наравно и нашим радницима  - истакли су у саопштењу.

Додали су да су захвални Опшини Травник, начелнику Кенану Даутовићу, те свим инстуцијама из Травника и Средњобосанског Кантона, који су били подршком уз њих.

- Управа хотела „Пахуљица“, и поред значајне штете и снажних емоција које су обузеле читав колектив, има намјеру започети у најкраћем року рестаурацију и санирање настале штете, како би хотел опет засијао за своје госте у још љепшем издању. Хвала вам. Хотел „Пахуљица“ Влашић  - саопшено је из хотела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана