Огласила се сестра Низаме Хећимовић: Није је убио само Нермин

Срна
Foto: Аваз.ба

ГРАДАЧАЦ - Низама Хећимовић свирепо је убијена у петак, а монструм Нермин Сулејмановић језиви злочин преносио је уживо на друштвеним мрежама.

Свирепо убиство жене и два мушкарца завило је породице у црно и потпуно шокирало и поразило мјештане Градачца, али и цијелог региона.

Породица и пријатељи Низаме Хећимовић растрзани су између туге због губитка драге особе и кивности јер је до таквог исхода дошло с обзиром на то да је суд, само четири дана прије убиства, одбио да Сулејмановићу одреди забрану приласка погрешно процијенивши да нема опасности за жртву.

Низамина тетка Зијада Вуковић Памуковић рекла је да се несрећна жена код ње крила седам дана, а тврди да је осмог дана неко Сулејмановићу открио локацију.

Чланови њене шре породице на друштвене мреже су поставили црне слике, али и одлучили да проговоре о свему што се десило.

„Није моју Низаму убио само Нермин. Није то урадио само метком. Убио је он живот у њој и раније. Убили су је заједно и његови људи из институција. Суткиња Лејла Нумановић која је одбила предлог о забрани приласка. Доушници из МУП Градачац који су му рекли с ког је броја пријављено насиље у породици“, написала је Низамина сестра.

Мјештани су новинарима још у петак тврдили да је Сулејмановићу пријатељ из полиције открио да је Низама пријавила породично насиље и гдје се налази, али ти наводи још нису званично потврђени.

Сулејмановић је у петак, подсјетимо, ванбрачну партнерку са којом има дијете пронашао и отео, претукао, а потом и убио и то све преносећи уживо на друштвеним мрежама. Потом је циљано кренуо на друге жртве.

Насред улице убио је оца и сина Џенгиза и Дениса Ондера, а ранио Харису Ондер. Полиција је саопштила да чланови породице нису били случајне мете већ је Сулејмановић у прошлости био у одређеном односу са њиховом ћерком и сестром и били су и у судском спору.

Сулејмановић је ранио и полицајца Хусеина Которића и то испред полицијске станице у Градачцу као и грађанина Недима Памуковића.

Вјероватно би било још жртава, али је тако нешто спријечио прибрани Хасан Јашаревић (77), продавац у риболовачкој радњи, од кога је Сулејмановић уз претњу пиштољем тражио муницију, међутим, добио је ћорке.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана