Огласила се Пореска управа о хапшењу службеника

Ма
Foto: Дражан Поздеровић

БАЊАЛУКА - Пореска управа Републике Српске саопштила је, поводом хапшења њихова три службеника, због сумње да су починили кривична дјела, да подржава активности полиције и тужилаштва на сузбијању корупције и криминала.

-У сарадњи са Министарством унутрашњих послова РС, а по налогу Тужилаштва, достављамо потребне податке и информације, а у вези рада три службеника због основане сумње да су извршили кривична дјела  - саопштили су из Пореске управе РС. 

По добијању комплетних и званичних информација о овом предмету од истражних органа, у складу са законом одлучићемо и о покретању дисциплинског поступка против ухапшених службеника.

- Један од стратешких циљева у раду Пореске управе , поред борбе против сиве економије, је и сузбијању корупције и криминала тако да смо веома одлучни да из својих редова одстранимо све оне који су склони чињењу кривичних дјела. И овом приликом позивамо грађане да пријаве сваки облик коруптивног понашања наших службеника , на шта ћемо веома ефикасно и брзо реаговати - поручили су из Пореске управе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана