Обиљежен Дан Универзитета одбране Србије, присуствовао и Селак

ГС
Обиљежен Дан Универзитета одбране Србије, присуствовао и Селак

У Дому Гарде у Топчидеру данас је обиљежен Дан Универзитета одбране.

Свечаности су, поред припадника Универзитета одбране, присуствовали и министри одбране и здравља у Влади Републике Србије Милош Вучевић и Даница Грујичић, као и предсједник СПС Горан Селак.

Министру Вучевићу је на свечаности уручена Плакета Универзитета одбране, у знак захвалности за сарадњу и допринос развоју војног образовања.

– Припадницима Универзитета одбране честитам њихов празник, Дан Универзитета. Желим вам да и у будућности нижете успјехе и да будете фактор наше државне моћи, знајући да је знање дефинитивно моћ. На том путу имаћете апсолутну подршку Министарства одбране и своје државе – поручио је данас министар одбране Милош Вучевић.

Обиљежавању Дана Универзитета одбране присуствовао је и Горан Селак, предсједник Социјалистичке партије Српске, који наставља каријерно усавршавање на Високим студијама безбједности и одбране Школе националне одбране Србије.

Поред министра одбране Милоша Вучевића и министра здравља Данице Грујичић, свечаности су присуствовали и ректор Универзитета одбране бригадни генерал Бобан Ћоровић, Немања Старовић, државни секретар Министарства одбране и предсједник Савјета Универзитета, полазници 13. Класе Високих студија безбједности и одбране, те ректори Универзитета у Бањалуци и Источном Сарајеву Радослав Гајанин и Милан Кулић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана