НПС: Објављене кандидатске листе у свих десет изборних јединица

СРНА
НПС: Објављене кандидатске листе у свих десет изборних јединица

КОЗАРСКА ДУБИЦА - Народна партија Српске /НПС/ објавила је данас кандидатске листе коалиције НПС-Дарко Бањац-ПУС-прва СДС за Народну скупштину Републике Српске у свих девет изборних јединица под слоганом "Знамо зашто".

"Наши кандидати за народне посланике у Скупштини Републике Српске су радници, борци, домаћини, љекари, правници, службеници... Ми нисмо људи који ће давати лажна обећања која не могу да испуне, а као и до сада трудићемо се да наша дјела говоре умјесто нас", рекао је Срни предсједник НПС-а Дарко Бањац.

Бањац је носилац листе у Изборној јединици један, Рајко Лазкић у Изборној јединици два, Бранислав Шкобо у Изборној јединици три, Синиша Никић у Изборној јединица четири, Петар Остојић је носилац листе у Изборној јединици пет, Дико Цвјетиновић у Изборној јединици шест, Драган Галић у Изборној јединици седам, Радомир Лукић у Изборној јединици осам и Јовица Влатковић у Изборној јединици девет.

Централна изборна комисија БиХ је 4. маја расписала одржавање општих избора 2022. године који ће бити одржани у недјељу, 2. октобра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана