Нове информације о несрећи у којој је страдала дјевојка: Возач имао алкохола у крви, возио пребрзо

ГС
Foto: Кликс

САРАјЕВО – Возач који је синоћ аутомобилом усмртио С.А. (25) и тешко повриједио још двије дјевојке имао је алкохола у крви и возио је недозвољеном брзином, а пјешакиње је ударио на пјешачком пријелазу, сазнаје Кликс.

У синоћњој саобраћајној несрећи која се догодила у сарајевској улици Маршала Тита тешке тјелесне повреде опасне по живот задобила је С. А. (27), док је тешке тјелесне повреде задобила С. Е. (21).

Њима је љекарска помоћ указана у КУМ УКЦ Сарајево.

-У 2.30 часова полицијски службеници Сектора униформисане полиције, Одјељења за саобраћајне истраге, лишили су слободе лице Б. А. (27) из Сарајева, због постојања основа сумње да је починио тешко кривично дјело против сигурности јавног саобраћаја те кривично дјело угрожавање јавног саобраћаја, након чега је особа лишена слободе предата у просторије за задржавање особа лишених слободе МУП-а Кантона Сарајево - наведено је из МУП-а.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, који је руководио увиђајем извршеним од стране увиђајне екипе МУП-а Кантона Сарајево.

Полицијски службеници настављају рад на документовању наведеног кривичног дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана