Новалић: ФТВ је измислила моју изјаву да идем у затвор, против мене воде монтиран процес

ГС
Новалић: ФТВ је измислила моју изјаву да идем у затвор, против мене воде монтиран процес

САРАЈЕВО – Бивши премијер ФБиХ Фадил Новалић тврди да синоћ није дао изјаву за Федералну телевизију након што је објављена информација да је Апелационо вијеће Суда БиХ потврдило првостепену пресуду у случају "Респиратори" којом је осуђен на четири године затвора.

Федерална телевизија објавила је да је Новалић за њих изјавио: ''Да, истина је, нисмо службено добили отправак пресуде, али су ме обавијестили да је пресуда потврђена. Сада слиједи извршење пресуде. Да, идем у затвор'', а изјаву је пренијела већина медија у БиХ.

Новалић је демантовао да је дао било какву изјаву, пише Н1.

- 'Драги пријатељи, хвала вам свима на огромној подршци. Не могу свима појединачно одговорити на позиве и поруке. Страни режисери и домаћи извођачи су грубим кршењем права и гажењем правде довели овај процес до краја. Кулминација монтираног процеса је фабрикација моје изјаве коју је Федерална телевизија синоћ измислила а медији који су изводили пројект хорски пренијели. Рекао сам да ћу структуру која је овај пројекат осмислила разоткрити. Наредних дана ћу изнијети све информације којим располажем у вези овог монтираног процеса. Борба ће се наставити и правда ће побиједити -  поручио је Новалић на друштвеној мрежи „Фејсбук“.

Представници ФТВ за сада се нису оглашавали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана