Никшић након састанка у Источном Сарајеву: Ово што радимо нема алтернативу

ГС
Никшић након састанка у Источном Сарајеву: Ово што радимо нема алтернативу

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Предсједник СДП-а Нермин Никшић рекао је, након састанка које чине власт на нивоу БиХ, да је задовољан што су наставили да раде оно што су договорили на претходном састанку.

Никшић је казао да ће динамика бити таква да ће данас бити одржана сједница Представничког дома Парламента БиХ, затим сутра савјета министара, а да ће након тога услиједити хитне сједнице Дома народа и Представничког дома.

-Потврда да ова Парламентарна већина жели радити на испуњавању услова за чланство у ЕУ, сигуран сам да ће то партнери из ЕУ препознати и да ћемо имати замах на овом путу -  казао је Никшић, преноси Кликс.

Најавио је да ће наставити са до сада успостављеном динамиком онога што су договорили, испоштовали и урадили и да ће сљедећи састанак бити за 15 дана гдје ће бити сумирано оно што је урађено.

-Данас сви показали интерес да радимо на бољитку и стварању бољих услова за све грађане у БиХ, сваки договор је још један искорак на том плану. Сигуран сам да ово што радимо нема алтернативу - закључио је Никшић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана