Никшић гласао у Коњицу и најавио кривичне пријаве

Срна
Никшић гласао у Коњицу и најавио кривичне пријаве

САРАЈЕВО- Предсједник СДП-а Нермин Никшић гласао је данас на свом бирачком мјесту у Коњицу, након чега је изразио незадовољство одређеним радњама уочи локалних избора.

Никшић је рекао да сматра да је ово преурањено за подручје Коњица и да је добар дио општине још под саобраћајном блокадом.

-Баш да је могуће да се избори одржавају путем мобилних тимова, сматрам то нереалним и сигурно ће утицати на изборни резултат. Мислим да се и ови данашњи избори одвијају у атмосфери као и они прије 14 дана - рекао је Никшић новинарима.

Изнио је и критике на рад Градске изборне комисије (ГИК), наводећи да је јутрос добио информацију да је јуче ГИК доставио материјал за изборе на четири бирачка мјеста, а да чланови бирачког одбора "рецимо из СДП-а, а вјероватно и других партија, нису позвани да присуствују томе", због чега ће бити поднесене одређене кривичне пријаве, преносе федерални медији.

У федералним општинама Кисељак, Крешево, Фојница и Коњиц данас се одржавају локални избори одгођени због катастрофалних поплава које су недавно погодиле ове локалне заједнице и Јабланицу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана