Нешић: Српска потврдила да је најфункционалнији дио БиХ

Срна
Foto: Кликс

САРАЈЕВО- Предсједник ДНС-а Ненад Нешић оцијенио је да је Република Српска формирањем свих институција на вријеме потврдила да је најфункционалнији дио БиХ.

"Република Српска једина може да функционише и испоштује све законима предвиђене рокове, што потврђује и брзо формирање Владе", рекао је Нешић Срни.

Он је навео да би Влада Републике Српске, која је формирана јуче, била и раније формирана да се није чекало конституисање Вијећа народа.

"Драго ми је што је Влада овако брзо формирана, што скупштинска већина функционише и што су изабрани сви представници Народне скупштине Републике Српске", рекао је Нешић.

Нешић је рекао да ову владу чекају велики изазови у наредној години, али да је увјерен да је премијер Републике Српске Радован Вишковић, заједно са министрима, спреман да се ухвати у коштац са свим изазовима.

"Наредна година неће бити лака никоме, али очекујем функционалну Владу и очекује да се ухвате у коштац са проблемима који нас чекају", поручио је Нешић.

Посланици Народне скупштине Републике Српске изабрали су јуче нови сазив Владе Републике Српске, коју ће предводити Радован Вишковић. /

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана