Нешић позвао Иванића да због поданичке политике „окачи копачке о клин“

СРНА
Нешић позвао Иванића да због поданичке политике „окачи копачке о клин“

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Предсједник ДНС-а Ненад Нешић изјавио је да је вријеме да опозиција у Републици Српској јавности објасни да ли су у овим кризним тренуцима уз српски народ и Српску или Кристијана Шмита.

Нешић је рекао да је невјероватна изјава почасног предсједника ПДП-а Младена Иванића да опозиција не би требало да учествује на изборнима уколико се усвоји изборни закон Српске, те га позвао да због, како каже, наставка поданичке политике коју је заступао и док је био члан Предсједништва БиХ, "окачи копачке о клин".

"Не могу да вјерујем да је Иванић издајник, али очигледно да јесте. Наставља своју издајничку и поданичку политику, коју је заступао и док је био члан Предсједништва БиХ. Срамота ме његове изјаве", рекао је Нешић Срни.

Предсједник ДНС-а је навео да се поставља питање да ли је опозицији релевантнија Народна скупштина Републике Српске, или нелегални, нелегитимни туриста Кристијан Шмит.

"Да ли поступају по одлукама Народне скупштине Републике Српске или Шмита? Вријеме је да објасне јавности, а не да нама глуме и држе предавања. Такође, треба да одговоре да ли су уз нас у овим кризним тренуцима, уз српски народ, Републику Српску или Шмита", рекао је Нешић.

Иванић је рекао за федералне медије да, ако буде донесен изборни закон Републике Српске и избори буду под патронатом Републичке изборне комисије, на те изборе опозиција не би требала ићи. /

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана