Недељко Чубриловић носилац листе у Изборној јединици три

Срна
Недељко Чубриловић носилац листе у Изборној јединици три

БАЊА ЛУКА - Носилац листе ДЕМОС-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три је предсједник странке Недељко Чубриловић, који је и предсједник парламента Српске у два мандата, саопштено је из ДЕМОС-а.

На листи ДЕМОС-а у Изборној јединици три за Народну скупштину Републике Српске налази се још 16 кандидата, од којих већина обавља значајне страначке и јавне функције у Републици Српској.

Носилац листе у Изборној јединици један за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ је предсједник Градског одбора ДЕМОС Бањалука Слободан Станаревић, а на листи се налази и још седам кандидата за посланичке позиције у Парламентарној скупштини БиХ.

Генерални секретар ДЕМОС-а Боран Босанчић подсјетио је да се на листама ДЕМОС-а налазе укупно 103 кандидата за ниво Народне скупштине Републике Српске у девет изборних јединица и 24 кандидата за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у три изборне јединице.

"ДЕМОС спремно улази у предстојећу предизборну кампању, те очекује да ће на предстојећим изборима на нивоу Републике Српске освојити 45.000 гласова или шест мандата у Народној скупштини Републике Српске и један мандат у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ", истакао је Босанчић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана