Народни фронт Јелене Тривић добио народног посланика

ГС
Народни фронт Јелене Тривић добио народног посланика

БАЊАЛУКА - Посланик ПДП-а у Народној скупштини Српске Радислав Дончић напустио је ову странку и прешао у Народни фронт Јелене Тривић.

На свом „Фејсбук“ профилу написао је да му је то једна од најтежих одлука  и непоменуо да ПДП напушта послије 23 године.

-ПДП је партија којој сам био предан и уз коју сам радио и дјеловао како за добробит града из којег долазим, тако и Републике Српске. Међутим, дешавања од јуче и она од претходних мјесеци су ме навела на то да свој политички рад наставим у другој партији. ПДП сматрам истинском опозиционом партијом, али се на овом путу по мало изгубио. Јавности је јасно на шта мислим, тако да нећу даље. Свој даљи политички рад настављам у Народном фронту Јелене Тривић, за коју сматрам да је на правом путу, односно, истом оном којем и ја тежим –истинска борба против режима - написао је Дончић.
Додао је да „не жели никакве компромисе са режимом којем је дражи Милановић од Вучића, који је огразао у корупцији, који је Републику Српску претворио у партију, а све оне који нису за СНСД, приморао да напусте Српску".

-Нема никаквог компромиса са таквим људима – истакао је.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана