Нападнути млади фудбалери у Бихаћу, псовали им српску мајку

Срна
Foto: Илустрација

БИХАЋ - Екипа младих фудбалера из Дрвара нападнута је физички и вербално на турниру у малом фудбалу у Бихаћу, а нападачи су им псовали „српску и четничку мајку“, навели су у дрварском Фудбалском клубу „Борац“, у којем напомињу да је овај напад на српску дјецу инцидент великих размјера.

„Поред физичког напада на једног малољетног фудбалера, којем је нанесена лакша физичка повреда испод ока, екипа је и вербално нападнута на највулгарнији начин, односно псована им је српска и четничка мајка“, наводе из овог спортског колектива.

Дрварски „Борац“, као и родитељи, траже хитну реакцију надлежних како би овај догађај био разријешен и да се никада више не понови.

„Овај догађај не смије бити заташкан. Дрвар и Бихаћ су увијек имали добре односе, али овај случај нас је запрепастио“, истакли су из „Борца“.

У овом спортском колективу су напоменули да је трагично што су дрварске младе спортисте, који имају од 14 до 18 година, напале особе старије од 30 година.

„Несхватљиво је да се у спорту шире мржња и национализам“, поручили су из „Борца“ поводом синоћњег инцидента, о којем је обавијештена и полиција у Бихаћу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана