Нападнута српска повратница упућена на преглед у Зеницу

Срна
Нападнута српска повратница упућена на преглед у Зеницу

ДОБОЈ - Српска повратница Љепосава Петковић (77), која је синоћ претучена у породичној кући у Стошници код Возуће, упућена је на љекарски преглед у Кантоналну болницу у Зеници због подлива на глави као посљедице ударца.

Петковићева је рекла Срни да је усљед ударца угрувана, да има подлив на глави и да јој је поломљена зубна протеза.

"Генерално сам добро како је могло бити. Чекам у болници да ме доктор прегледа", рекла је Петковићева, коју је у Кантоналну болницу у Зеници довезао предсједник Удружења повратак у Возућу Богољуб Станковић.

Станковић је рекао Срни да је љекар породичне медицине, након прегледа, упутио Петковићеву у Зеницу на рендгенско снимање главе с обзиром на видљив подлив као посљедицу ударца.

Станковић је навео да је Петковићеву одвезао у болницу у Зеници с обзиром на то да им је у Завидовићима речено да немају расположиво санитетско возило.

Он је подсјетио да је српској старици прва помоћ синоћ указана у Хитној служби у Возући, гдје ју је довезла полиција након што им је пријављен напад.

Петковићева је претучена ноћас око два часа у породичној кући након што су јој два лица сјекиром провалила у кућу и пријетила да ће је убити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана