Највиши званичници на народном митингу у Бијељини

Srna
Foto: Srna

БИЈЕЉИНА- У Бијељини је почео народни митинг "Бранимо Српску" који је организован с циљем подршке институцијама Републике Српске у одбрани надлежности Републике.

Скупу присуствују предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић, српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић, министри у Влади Српске Петар Ђокић, Жељко Будимир, Ален Шеранић, Саво Минић, Војин Митровић, предсједавајућа Вијећа народа Републике Српске Сребренка Голић. 

Присуствују и народни посланици, српски представници у заједничким институцијама, челници локалних заједница из бијељинске регије, као и представници партија коалиционих партнера СНСД-а. 

На митингу "Бранимо Српску" који се одржава у фискултурној дворани Основне школе "Вук Караџић" окупио се велики број грађана Бијељине и сусједних општина. 

Сала је окићена транспарентима и плакатима "Бранимо Српску", "Не дамо Републику Српску", "Сви смо Милорад Додик" и "Ми знамо шта бранимо, они не знају шта нападају". Окупљени носе заставе и обиљежја Републике Српске. 

Скупови "Бранимо Српску" претходно су одржани у Требињу, Зворнику, Добоју, Приједору, Градишци и Дервенти са којих је поручено да су грађани одлучни у очувању Републике Српске, њених институција и имовине. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана