МУП РС: Појачане мјере безбједности поводом примопредаје дужности предсједника

Срна
МУП РС: Појачане мјере безбједности поводом примопредаје дужности предсједника

БАЊАЛУКА - Полицијска управа Бањалука поводом сутрашње свечане примопредаје дужности предсједника Републике Српске предузима појачане мјере са циљем одржавања повољног стања безбједности.

"Грађанима који буду жељели да прате овај догађај испред Палате Републике савјетујемо да поштују наредбе полицијских службеника на терену, те да са собом не носе пиротехничка средства и друге опасне предмете", саопштено је из Министарства унутрашњих послова Српске.

Савјет грађанима је да због лакшег кретања и избјегавања стварања гужви са собом не носе руксаке и торбе, те да свакако уз себе имају неки идентификациони документ.

Из МУП-а подсјећају представнике медијских кућа, друге субјекте, као и грађане, да је сутра са циљем безбједности учесника скупа на подручју града Бањалука забрањена употреба дронова.

Конститутивна сједница новог, 11. сазива Народне скупштине Републике Српске биће одржана сутра, а предсједаваће јој најстарији народни посланик Наташа Радуловић.

Радуловићева ће сједницом, на којој ће заклетву положити нови посланици, те новоизабрани предсједник Републике Српске Милорад Додик и српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић, предсједавати уз помоћ генералног секретара Народне скупштине Небојше Згоњанина и најмлађих посланика из три политичке партије са највећим бројем мандата - Ање Љубојевић, Александра Трнинића и Небојше Дринића.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана