Мис Боливије ухапшена због трговине оружјем

ГС
Мис Боливије ухапшена због трговине оружјем

Мис Боливије Алондра Меркадо Кампос (22) ухапшена је у полицијској рацији под оптужбом за трговину оружјем, након што су полицајци пронашли залиху муниције за калашњиков АК-47, па су кренули у лов за њеним дечком, кријумчарем дрогом.

Алондра је 2023. крунисана је за мис шарма Боливије, а на Инстаграму се често хвали својим фотографијама у бикинију или ВИП догађањима на којима позира у вечерњим тоалетама које наглашавају њене раскошне атрибуте.

Али сада су њени профили на друштвеним мрежама утихнули, након што је одведена у женски затвор Тринидад у Бенију јер је оптужена за трговину оружјем.

Како су пренијели локални медији, полиција је пронашла мис Боливије.

Њен партнер, 22-годишњи Андрес Васкез, тренутно је у бјекству, а полиција га тражи због оптужби за међународну трговину дрогом.

Боливијске специјалне снаге за борбу против трговине дрогом кренуле су у акцију којој је циљ био да ухвате Васкеза, али умјесто тога ухапшена је мисица. Боливијска инфлуенсерка наводно ће бити задржана 30 дана у истражном затвору, када јој слиједи прво појављивање пред судом.

Истражитељи кажу да чекају резултате форензичких тестова спроведених на аутомобилу пара, а такође се надају да ће и заплијењени мобилни телефон послужити као доказ.

Појавили су се видео-снимци који приказују мисицу и њеног партнера на разним забавама, а притом код себе имају илегално оружје које је заплијенила полиција, пише британски Сан, а преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана