Мирза Дервишевић поново претучен

ГС
Мирза Дервишевић поново претучен

БРЧКО - Новинар из Брчког и власник портал Тимес.ба Мирза Дервишевић јуче је поново физички нападнут, а како тврди добио је и пријетњу смрћу.

Овај пут њему је нападач познат.

О случају новог физичког напада, Дервишевић је извијестио јавност путем друштвене мреже Фацебоок, наводећи да је му је неколико удараца песницом у предјелу лица задао мушкарац Б. Р., пише Клиx.

Дервишевић је у својој објави поставио и фотографију након напада, наводећи да је нападнут због текстова које је писао на свом порталу. Истакао је и да су овога пута услиједиле и пријетње смрћу, уз ријечи: "Хајде још једном напиши било какав текст убит ћу те".

За нападача је казао да је један од власника локалне пекаре те да је породично повезан са компанијом за коју је новинар устврдио да се налазила у афери зграде Булевар у Брчком, о којој је писао.

Он је прозвао и Тужилаштво Брчко дистрикта, уз тврдње да до данас ништа нису учинили по питању напада којег је претрпио у августу прошле године.

Дервишевић је тада, подсјетимо, ударен жељезним боксером, а недуго након тога полиција је ухапсила двије особе које се доводе у везу с догађајем.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана