Миличевић оптужио и власт и странце да кажњавају народ у Српској

Г.С.
Миличевић оптужио и власт и странце да кажњавају народ у Српској

БАЊАЛУКА - Погледајте само те ликове који нам свакодневно држе придике о поштењу и патриотизму, а осиромашили су сопствени народ и отјерали нашу младост у свијет, истакао је др Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке.

–Додик и слични заслужују да их казни сопствени народ на изборима јер су упропастили будућност више генерација ове земље зарад личне користи – нагласио је Миличевић, саопштено је из СДС.

Он је поручио да је неморално од било кога, па и од међународне заједнице, да кажњава народ Републике Српске.

- Народ кажњава и неодговорна актуелна власт, а и међународна заједница. Не прихватам колективну одговорност, него само личну. Они који су добили мандат да управљају јавним средствима морају то радити одговорно и транспарентно. Ако то не чине, морају одговарати – порука је Миличевића.

Он је рекао да истински вјерујем само у резултате рада и одговорну националну политику.

– Опозиција може бити покретач промјена свакодневним указивањем на све пропусте ове, већ двадесетогодишње, неодговорне власти која је уништила све природне и људске ресурсе у Републици Српској. Борба за буђење свијести људи води се и у институцијама Републици Српској и БиХ преко наших представника, али и на демократским протестима када се процијени да је прави тренутак – закључио је Миличевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана