Миленко Авдаловић о драми код Невесиња: Мјештани ће ових дана морати да буду опрезни

ГС
Миленко Авдаловић о драми код Невесиња: Мјештани ће ових дана морати да буду опрезни

НЕВЕСИЊЕ - Захваљујући полицији која је реаговала брзо, и у веома тешким условима, драма у невесињском селу, када је мигрант пуцано из напуштене куће, је веома брзо окончана, рекао је за РТРС начелник општине Невесиње Миленко Авдаловић.

Лице које се јуле затворило у напуштену кућу у невесињском селу Зови До, синоћ је убијено.

Полиција и Жандармерија блокирали су јуче ово мјесто у којем је непознато лице, за које се претпоставља да је странац, пуцало из ватреног оружја.

- Синоћ је на срећу ријешен проблем који се десио око 18 километара од Невесиња, у селу Зови До - рекао је Авдаловић и додао да очигледно није било ријечи само о мигранту, јер је он посједовао и оружје.

Истакао је да ситуација била прилично незгодна.

- Мигрант се забарикадирао у напуштену кућу, одакле је бацио и бомбу која је лакше повриједила једног мјештанина. Нажалост, мигрант је морао бити ликвидиран - додао је он.

Навео је да је се у Невесињу ових дана одржава низ манифестација, које су имале велику масовност, као и да је Невесиње јуче обиљежавало славу града.

- Пут Невесиње - Берковићи је отворен за саобраћај, али свакако је да ће мјештани ових дана морати бити опрезни и координисати са полицијом која ће ових дана обилазити терен и пратити саобраћај који је фреквентан - рекао је Авдаловић.

У Полицијској управи Требиње данас ће бити одржана конференција за новинаре о јучершњој пуцњави на полицију и мјештане на подручју општине Невесиње.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана