Мектић купио стан од бившег савјетника осумњиченог за трговину дрогом

ГС
Foto: Aгенције

САРАЈЕВО – Посланик СДС-а у Парламенту БиХ и бивши министар безбједности Драган Мектић потврдио је за портал Кликс да је недавно купио стан од бившег савјетника и осумњиченог за трговину наркотицима Бојана Цвијетића.

Нотарски уговор који се односи на купопродају стана и гараже, а који је закључен 30. маја ове године у Бањалууци недавно је јавно објављен. 
Мектић је у Бањалуци купио стан површине 62 метра квадратних и гаражу укупне вриједности 102.000 КМ, од чега је стан коштао 92.000 КМ, а гаража 10.000 КМ. Стан се налази у улици Душка Кошћице, у центру града.
Према Мектићевим ријечима, стан је купио по повољној цијени.
-Јесам, неки дан сам купио стан. Он (Цвијетић) наводно има више станова и продавао је њих четири-пет. Мени је дао повољно, на одгођене рокове. Суд му није блокирао ту имовину - изјавио је Мектић.
Док је Мектић био министар Цвијетић је био један од његових савјетника. Ухапшен је у новембру прошле године у оквиру акције "Транспортер", а осумњичен је за трговину наркотицима, односно да је био на челу групе за трговину наркотицима. Ријеч је о групи која је наводно тоне кокаина набављала из јужне Америке. Цвијетић је у фебруару ове године пуштен из притвора уз мјере забране.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана