Мазалица: Функција коју обавља Игор Додик није посебно занимљива

ГС
Мазалица: Функција коју обавља Игор Додик није посебно занимљива

Функција организационог секретара СНСД-а на коју је именован Игор Додик није посебно занимљива.

Та функција подразумијева често одсуство од куће, рад на терену, рад са људима, рјешавања проблема. Могуће и да није било заинтересованих кандидата за то мјесто, па је Игор Додик „ускочио“.

Ово је у разговору за МојуХерцеговину рекао замјеник СНСД-овог посланичког клуба у Народној скупштини Српске Срђан Мазалица одговарајући на питање да ли постоји незадовољство дијела руководства странке тим именовањем.

- Сматрам Игора Додика квалитетним момком. Благе је нарави, тактичан, умјерен. Мислим да владају неподијељене симпатије према њему када је у питању страначка база. Искрен да будем, мислим да је он добро рјешење за ту позицију. Немам намјеру да подилазим ни њему, ни његовом оцу, али колико га ја познајем и колико је он у стању да обради одређене информације о неким страначким и организационим питањима у врло кратком периоду и донесе одређена рјешења, нема разлога да га дискриминишемо због тога што је син предсједника странке.

Ја свакако не могу да било шта друго кажем зато што је и мој отац некад био предсједник Градског одбора СНСД-а – рекао је Мазалица.

Он је потом одговорио и на питање да ли може да замисли Игора Додика једног дана на челу највеће партије у Српској.

- Мислим да то њега и не занима. Он можда није у души политичар онако како је Милорад Додик. Кад би од Горице и Игора направили једну особу, мислим да би то био добар спој.

Та личност би можда могла да замијени Милорада Додика. Мислим да СНСД има квалитетних кадрова који би могли обављати функцију предсједника странке. Искрено се надам да ће на челу СНСД-а још дуго бити Милорад.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана