Љубојевић за „Глас Српске": Морамо слушати глас грађана

Ведрана Кулага Симић
Љубојевић за „Глас Српске": Морамо слушати глас грађана

БАЊАЛУКА - Република Српска мора да има стабилне институције, а наш задатак, као народних посланика, јесте да одговоримо изазовима најбоље што можемо и да, у сваком моменту, чујемо глас грађана.

Поручила је то за „Глас Српске" Ања Љубојевић из СНСД-а која ће сутра, на конститутивној сједници Народне скупштине Републике Српске, положити заклетву и званично постати народни посланик. 

Љубојевићева је рођена 1995. године и припада групи млађих посланика, а од овог сазива републичког парламента очекује да доноси одлуке у корист грађана, почевши од питања која се буду односила на витални национални интерес до свих других појединачних. 

"Много тога се може побољшати, унаприједити. Мислим да током наредне четири године можемо у свакодневницу увести много нових ствари како би поправили стање у друштву. На тој листи, као једна од најзначајнијих тема, а о којој сам већ говорила, је сајбер насиље. Ту дефитивно морамо направити промјене у закону. Не треба гушити слободу говора, али морамо заштитити, првенствено дјецу на интернету, те све друге кориснике" истакла је. 

Каже да нема трему пред улазак у републички парламент, иако почиње свој први мандат у највишем законодавном тијелу Српске. 

"Имам, с друге стране, велику одговорност према свим бирачима, партији, али и свим грађанима Републике Српске јер сваки посланик треба да ради за грађане, чује њихове потребе и проблеме. Желим у наредне четири године да будем доступна грађанима, али и да покушамо сви заједно, као сазив, да ријешимо што више њихових проблема те ојачамо институције Републике Српске. Морамо бити спремни и стабилни" истакла је Љубојевићева.

 
 
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана