Љепојевић: Српска је за Додика завjeт

СРНА
Љепојевић: Српска је за Додика завjeт

БАЊАЛУКА- Књига "Завјет" у којој су сабрани говори предсједника Републике Српске Милорада Додика промовисана је вечерас пред бројном публиком у просторијама Академије наука и умјетности Републике Српске у Бањалуци.

Приређивач Милан Љепојевић рекао је да је за Милорада Додика Република Српска завјет, па је тако и књига добила име.

"Књига садржи много анализа, јасних порука и одговора на недоумице са којим се суочава овај регион", навео је Љепојевић.

Он је додао да је ријеч о говорима Милорада Додика из кампање 2022. године и са политичких трибина у Београду 2021. и 2022. године.

"Његови говори су преточени у његова дјела, а све те говоре и сва та дјела потврдили су грађани на изборима. Мислим да је то од користи за Републику Српску јер говори имају јасну поруку и јасан циљ", истакао је Љепојевић.

Рецензент књиге професор Саша Мићин истакао је да се и овим потврђује континуитет политичке мисли Милорада Додика, идеје и дјеловања, а као квалитет књиге издваја да је све сажето и представљено на једноставан и разумљив начин.

"Свако када прочита књигу може да разумије ко је Милорад Додик, чиме се води и шта му је основни циљ у политичком дјеловању", истакао је Мићин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана