Лавров честитао Додику рођендан

ГС
Лавров честитао Додику рођендан

МОСКВА - Mинистар спољних послова Русије Сергеј Лавров честитао је предсједнику Републике Српске Милораду Додику рођендан.

- Хвала министру Лаврову на рођенданској честитки и лијепим жељама - поручио је предсједник Српске на свом налогу Икс уз фотографију честитке.

 

Хвала министру Лаврову на рођенданској честитки и лијепим жељама. pic.twitter.com/S8xtheUbeL

— Милорад Додик (@MiloradDodik) March 12, 2024

Лавров je у честитки поручио да српски народ наставља достојанствено да носи слободарску заставу захваљујући досљедним напорима предсједника Српске.

- Ми знамо, високо цијенимо и поштујемо Вас као мудрог и веома искусног политичара који је свој живот посветио служењу српском народу - поручио је Лавров.

Навео је да је, захваљујући досљедним напорима Додика, Српске постала бастион храброг отпора неоколонијалној политици Запада.

-Ваше истакнуте особине одговорног, упорног и принципијелног националног лидера су у потпуности тражене и на најбољи начин се показују у тренутној компликованој ситуацији на Балкану - поручио је Лавров.

Он је навео да свеобухватне везе Руске Федерације и Републике Српске постају јаче сваког дана.

-Чврсто сам увјерен да ћемо заједничким напорима постићи све постављене циљеве. Тешко је оцијенити Вашу личну улогу у усавршавању свеобухватних веза и партнерства између Руске Федерације и Републике Српске које постају све јаче сваког дана за добробит наших народа, у име мира, безбједности и стабилности у Европи -поручио је Лавров.
Он је предсједнику Српске пожелио здравље, благостање и успјехе у даљој дјелатности, а братском српском народу у БиХ мир и просперитет.

Додик је рођен 12. марта 1959. године у Бањалуци.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана