Ковачевић: Oптужбе Сарајева небулозне, али одговорни за сраман пропуст морају бити кажњени

Срна
Ковачевић: Oптужбе Сарајева небулозне, али одговорни за сраман пропуст морају бити кажњени

САРАЈЕВО - Делегат Клуба српског народа у Дому народа парламента БиХ Радован Ковачевић рекао је да је "пропуст са фотографијом сраман и увреда је за све, на првом мјесту за жртве и прогнане у тзв. акцији "Олуја".

"Увреда је и за државе које су званично организовале догађај, Републику Српску и Републику Србију. Али, и за породицу Мујкић чија се фотографија ту није смјела наћи. Одговорни за овај сраман пропуст морају бити кажњени и ту не смије бити било каквог оправдања", оцијенио је Ковачевић.

У овом случају, додао је он, то је тек прва трагедија.

"Друга је та да су из Сарајева, овај истина сраман пропуст, једва дочекали и покушали злоупотријебити небулозном оптужбом како Српска и Србија манипулишу и измишљају српске жртве. Срби су, укупно гледајући, убједљиво највеће жртве распада Југославије и за то постоји огромна количина доказа и фотографија. Штета што за исте не знају и у београдској агенцији 'Позитив'", написао је Ковачевић на "Твитеру".

Трећа је, нагласио је Ковачевић, та да су се и у Републици Српској одмах огласили они којима је увијек и за све крив Милорад Додик, без обзира на то што је и званично саопштено да ниједна институција Републике Српске није била укључена или одговорна за тај дио организације.

"И за крај, да се случајно не заборави. 'Олуја' је злочин!", поручио је Ковачевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана