Ковачевић: Додик је са Изетбеговићем договорио само прекид НАТО пута

Срна
Ковачевић: Додик је са Изетбеговићем договорио само прекид НАТО пута

БАЊАЛУКА - Портпарол СНСД-а Радован Ковачевић изјавио је да је предсједник СНСД-а Милорад Додик са лидером СДА Бакиром Изетбеговићем договорио Програм реформи /АНП/, што је први документ усвојен у институцијама БиХ у којем се чланство у НАТО-у више не прејудицира, а тиме је НАТО пут прекинут и више не постоји.

Ковачевић је истакао да зато данас, умјесто Комисије за НАТО интеграције, постоји Комисија за сарадњу са НАТО-ом.

"То је био добар договор за Српску и захвални смо Изетбеговићу за разумијевање. А што се тиче позива пријатеља. Ни тај џокер му није помогао. Нека пита публику зашто", навео је Ковачевић на "Твитеру".

Додик је јуче рекао да је Изетбеговићев став био да се мора нападати предсједник Републике Српске како би /Изетбеговић/ имао бољу позицију у Сарајеву.

"То је био његов приступ. Када је било око жосморкеж нико ме није звао да морам с њима, али су ме звали неки пријатељи Бакира Изетбеговића да га не оставим на цједилу", рекао је Додик.

Изетбеговић је објавио данас на "Твитеру" да није звао Додика нити су то чинили његови пријатељи и да је "једина истина да су договорили АНП".

"Милорад Додик, предсједник СНСД-а, посљедњих дана је у два наврата покушао да ме увуче у своје медијске спинове и перформансе, којима увијек скреће пажњу са суштинских догађаја", рекао је Изетбеговић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана