Кошарац након затварања рачуна „Српској кући“: То је та америчка 'демократија и хуманост'

Срна
Foto: Г.С.

САРАЈЕВО - Наставак безумних притисака и повампирено лудило, које не преза ни од тога да спријечи хумане пројекте, изјавио је замјеник предсједавајуће Савјета министара Сташа Кошарац, реагујући на објаву оснивача Фондације “Српска кућа” Горице Додик да је због америчких санкција банка затворила рачун ове фондације, чиме је онемогућен њен даљи рад.

”То вам је та америчка 'демократија и хуманост'. Нека вас је стид и срам! Подршка Фондацији и Горици Додик”, написао је Кошарац на друштвеној мрежи “Икс”.

Оснивач Фондације “Српска кућа” Горица Додик раније данас је саопштила да је банка затворила рачун ове фондације, чиме је онемогућен рад, и нагласила да ће наћи начин да и даље помажу онима којима је то потребно.

“Због санкција које су уведене онима који неће да буду поданици и марионете Мајклу Марфију, а које су такође уведене и мени због, замислите, подршке моме оцу, јуче је банка затворила рачун Фондације на чијем сам челу и тиме се онемогућио даљи рад. Сва неутрошена средства са рачуна смо вратили донаторима којима и овом приликом желим да се од срца још једном захвалим на подршци”, навела је Додикова на друштвеној мрежи “Икс”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана