Кошарац, Амиџић: Разматрамо даљу имплементацију политика Српске на нивоу БиХ и правце будућег дјеловања

Срна
Кошарац, Амиџић: Разматрамо даљу имплементацију политика Српске на нивоу БиХ и правце будућег дјеловања

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - У Источном Сарајеву одржан је састанак замјеника предсједавајуће Савјета министара Сташе Кошарца и министра финансија и трезора Срђана Амиџића са руководиоцима институција на нивоу БиХ, који су именовани на приједлог Републике Српске.

На састанку, чији је организатор Кошарац, разговарано је о имплементацији политика Републике Српске на нивоу БиХ и правцима будућег дјеловања, сазнаје Срна у Савјету министара.

Састанку су присуствовали директори Агенције за надзор над тржиштем БиХ Пејо Ђурашиновић, Агенције за заштиту личних података Драгољуб Рељић, Службе за послове странцима Жарко Лакета, Службе за заједничке послове БиХ Јован Шиљ, те Архива БиХ Данијела Мрда.

На састанку су били и управник Завода за извршење кривичних санкција, притвора и других мјера Синиша Перковић, директори Института за мјеритељство Милица Ристовић Крстић, Института за стандардизацију БиХ Александар Тодоровић, Канцеларије за ветеринарство Саша Бошковић и Управе БиХ за заштиту биља БиХ Предраг Јовић.

Састанак је одржан у Административном центру Владе Републике Српскe.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана