Концерт на Тргу Републике Српске: Регионалне музичке звијезде у мисији хуманости

Милош Васиљевић
Концерт на Тргу Републике Српске: Регионалне музичке звијезде у мисији хуманости

Бањалука - Регионалне музичке звијезде разгалиће вечерас срца хиљада Бањалучана коју су дошли на Трг Републике Српске и на тај начин укључили се у мисију хуманости, а све у склопу донаторске вечери С љубављу храбрим срцима.

На хуманитарном концерту наступиће регионалне звијезде Светлана Цеца Ражнатовић, Мирослав Илић, Аца Лукас, Лексингтон бенд, Јован Перишић, Маја Татић, Ивана Перић, Вања Мишић, а концерт је отворио Никола Роквић који је све присутне позвао да позову број 1411.

Ове звијезде развеселиле су многе Бањалучане, али не само житеље највећег града Српске. Београђанка Милица Мајсторовић са породицом од јуче борави у највећем граду Српске, па су, како каже за "Глас Српске" искористили прилику да буду на платоу испред РТРС-а.

- Прелепо је време, познати извођачи увеличали су ово посебно вече. Упознати смо и да ово има хуманитарни аспект па смо дали свој скромни допринос - рекла је она. Публика има прилику да ужива у познатим хитовима, али и да позивом на 1411 покаже црту хуманости и солидарности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана