Комеморација у Санском Мосту: "Једва је чекао пензију да са унуцима иде у лов"

Кликс
Комеморација у Санском Мосту: "Једва је чекао пензију да са унуцима иде у лов"

САНСКИ МОСТ - У препуном градском кину у Санском Мосту одржана је комеморација убијеном директору санске гимназије Нијазу Халиловићу, секретарици Нисвети Кљунић и професорици енглеског језика Гордани Миџан.

Бројни пријатељи, познаници и родбина су дошли на комеморацију и рекли многе лијепе ријечи о жртвама монструозног троструког убиства. Сузе су се константно могле видјети на лицима присутних, а говорници су због горчине у грлу тешко говорили о својим убијенима.

Истакнуто је да овај злочин можда има коријен у психичкој болести, али да нема оправдање те су нагласили колико су жртве биле важне за друштво.

Члан породице директора Халиловића казао је да је неправедно што је у коначници страдао на овај начин, пише Кликс.

– Он је добрица који је само знао осмјехнути се и помоћи… Причао ми је да једва чека пензију да буде са унуцима и да иде у лов – рекао је он.

Директор Мјешовите средње школе Сански Мост Асмир Џафић казао је да су у великој боли због злочина који се у школи одвио тако брзо: “Док смо се окренули, њих троје више није било”.

Сахрана секретарици Нисвети Кљунић биће обављена данас, након молитве, а директору и професору Нијазу Халиловићу, сутра у 13 сати након подне намаза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана