Којић и Диздаревићева положили заклетву

Срна
Којић и Диздаревићева положили заклетву

САРАЈЕВО- Посланици СНСД-а и СДП-а у Представничком дому парламента БиХ Милорад Којић и Ермина Салкичевић Диздаревић положили су свечану заклетву на сједници овог дома с обзиром да су им додијељени мандати умјесто страначких колега.

Којићу је додијељен мандат умјесто Зорана Тегелтије /СНСД/ који је именован за министра финансија и трезора, а Диздаревићевој умјесто Зукана Хелеза који је именован за министра одбране у Савјету министара.

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Денис Звиздић је отварајући данашњу сједницу рекао да је на засједању присутно 37 посланика и да су одсутни посланици Предраг Кожул, Шемсудин Дедић и Един Рамић.

Звиздић је навео и да се термин данашње сједнице Представничког дома преклапа са сједницом Савјета министара због чега предсједавајућа Савјета Борјана Кришто као и министри нису у могућности да присуствују засједању овог дома.

Он је напоменуо да ће се убудуће водити рачуна како се то не би понављало и како би чланови Савјета министара могли присуствовати сједницама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана