Мостар: Код затворског чувара пронађени дрога, ваге и оружје

Срна
Foto: Klix.ba

МОСТАР - Код затворског чувара запосленог у КПЗ Мостар пронађена је већа количина марихуане, вага за мјерење и аутоматско и ловачко оружје.

Поступајући тужилац Кантоналног тужилаштва ЗХК у Широком Бријегу Јосип Аничић и Општински суд у Широком Бријегу су донијели наредбу за претрагу коју су полицијски службеници ОКП-а ПУ Широки Бријег заједно са полицијским службеницима СКП МУП ЗХК и извршили дана 12. новембра 2022. године у мјесту Биограци.

Извршена је претрага обитељске куће, пратећих објеката и возила које користи И.М. (1990), затворски чувар запослен у КПЗ Мостар, потврдила је то виша стручна сарадница и службеница за односе с јавношћу кантоналног тужилаштва ЗХК Петруњела Матијевић.

Том приликом су полицајци у унутрашњости куће пронашли већу количину зелене сухе биљне материје која својим изгледом и мирисом асоцира на опојну дрогу типа “марихуана”, више комада вага за прецизно мјерење, више комада аутоматског и ловачког оружја те више комада стрељива различитог калибра за аутоматско и ловачко оружје, преноси Кликс.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана