Код пореских инспектора пронађена већа количина новца и документација

ГС
Код пореских инспектора пронађена већа количина новца и документација

БАЊАЛУКА - У претресу у оквиру полицијске акције "Афродита", током које су ухапшена три пореска инспектора, пронађена је и одузета већа количина новца, мобилни телефони, пословна документација и други предмети који ће послужити у даљој истрази, саопштено је из Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Инспектори Пореске управе Републике Српске Игор Граховац, Драгослав Тубић и Снежана Драгичевић Митровић који су ухапшени јуче у Бањалуци, спроведени су јутрос у Републичко јавно тужилаштво.

Против ових лица поднесен је извјештај о учињеним кривичним дјелима примање мита и трговина утицајем.
Пореска управа Републике Српске саопштила је јуче да подржава све активности полиције и тужилаштва које имају за циљ сузбијање корупције и криминала, те ће по добијању комплетних и званичних информација о хапшењу три инспектора бити одлучено и о покретању дисциплинског поступка против њих.

Из Пореске управе су поручили да активно сарађују са МУП-ом Републике Српске у вези са хапшењем три инспектора Подручног центра Бањалука.

- Активно сарађујемо са МУП-ом Српске, а по налогу Тужилаштва Српске, те достављамо потребне информације у вези рада поменута три службеника, за које се основано сумња да су извршили кривична дјела - наводи се у саопштењу.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана