Ко је магарац газда Љубише? Наставак сукоба начелника Лопара с градоначелником Бијељине

ГС
Ко је магарац газда Љубише? Наставак сукоба начелника Лопара с градоначелником Бијељине

Начелник Лопара Радо Савић на друштвеним режама објавио је сатирични текст у којем прозива "магарце" и "газда Љубишу".

Иако није сасвим јасно на кога је Савић прецизно мислио кад је помињао товарну животињу, многи су његову сатиру, објављену на "Фејсбуку", повезали с отвореним сукобом који начелник Лопара већ данима има са својим партијским колегом из СДС и градоначелником Бијељине, Љубишом Петровићем.

У објави на "Фејсбуку", којој је дао наслов "магарац гавреша", Савић, између осталог, наводи да је јуче на трибини у Лопарама, "каже Снежа еколог из Бијељине, да је боље да ми на Мајевици гајимо магарце него да отварамо рудник".

– Размишљам цијело вријеме како доћи до доброг магарца, гдје га наћи!? Не лези враже, упалим ТВ и сам се препоручи један диван магарац из БН. Само што њакну са БН ТВ, по њакању му познах да је грло газда Љубишино. Навикао тај млади магарчић на зелениш из угљевичке РиТЕ. Поједе 5.000 травки и ухвати га магареће лудило због којег заборави на РиТЕ. Али, поможе му његов газда др Љ. и прописа терапијску дозу литијум-карбоната - навео је Савић, преноси Српскаинфо.

Терапија је имала ефекат, додао је начелник Лопара, "па се магаренце раздрага по Мајевици и стаде водит туђу бригу".

– Поче сваке Недјељице њакати о Лопарама и Мајевици. И џаба се понадах да ћемо наћи добро магаре. Ово неће ласно од свог газде, тамо му је сласно, па нама Мајевичанима остаје да деверамо наше муке сами – објавио је Савић на Фејсбуку, додајући да се ради о "сатири, да се ови забринути момчићи из БН не сатару од њакања".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана