Кнежевић честитао Додику избор за предсједника Српске

СРНА
Кнежевић честитао Додику избор за предсједника Српске

ПОДГОРИЦА- Један од лидера Демократског фронта /ДФ/ у Црној Гори Милан Кнежевић честитао је Милораду Додику избор за предсједника Републике Српске, изразивши увјерење да ће на тој одговорној функцији дати пуни допринос очувању и даљем напретку Српске.

"Очекујем да и надаље јачамо везе Републике Српске и БиХ са Црном Гором, с обзиром на то да је дијелимо заједнички животни простор, историју, културу и традицију, али и спремност да рјешавамо заједничке проблеме", истакао је Кнежевић у честитки.

Он је оцијенио да сложени геополитички процеси неминовно упућују на заједништво.

"Поводом избора за предсједника Републике Српске, упућујем Вам најсрдачније честитке, увјерен да ћете на тој одговорној функцији дати свој пуни допринос очувању и даљем просперитету Републике Српске", навео је Кнежевић, који је и предсједник Демократске народне партије Црне Горе.

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик освојио је 300.180 или 47,06 одсто гласова на општим изборима 2. октобра, а кандидат ПДП-а Јелена Тривић 273.245 или 42,48 одсто гласова, објавила је Централна изборна комисија БиХ утврђене резултате. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана