Кисић: Српски народ увек био на страни слободе и правде

Танјуг
Кисић: Српски народ увек био на страни слободе и правде

ДРВАР - Изасланица предсједника Србије Александра Вучића, министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић присуствовала је у Дрвару обиљежавању дана те општине и 81. годишњице устанка народа БиХ против фашизма, поручивши да је српски народ у тој борби поднио велику жртву за слободу и мир, највеће вриједности човјечанства.

Кисић је истакла да Србија и српски народ, гдје год живио, поштује друге, али да никада неће дати своје, саопштило је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

„Мир, слобода, правда, добросуседски односи, јесу идеали уз које чврсто стојимо и истовремено се са поносом и поштовањем сећамо свих који су животе и своју будућност дали за слободу у којој ми данас живимо”, истакла је Кисић и додала да Србија ни данас не одступа од идеала за које су се борили славни преци.

Министарка је нагласила да је Србија данас економски све јача и снажнија земља која континуирано ради на томе да обезбједи бољи живот не само за грађане Србије, већ и за српски народ гдје год се он налазио.

Она је подсјетила да су Србија и предсједник Вучић то на дјелу и показали у Дрвару, гдје је отворен погон једне фабрике која данас успјешно послује.

''''Грађани Дрвара и Републике Српске треба да знају да је њихова Србија увек уз њих и да ће им увек помагати. Само заједно у слози можемо постићи да наше државе буду јаке и просперитетне и да грађани живе у миру и благостању”, поручила је Кисић.

Начелница Општине Дрвар Душица Рунић навела је да је прошлост оставила дубоке ране у овом граду, али да грађани Дрвара храбро корачају напред, како би Дрвар био достојан будућих генерација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана