Каран: Изузетно корисно школовање пилота на академији у Београду

Срна
Каран: Изузетно корисно школовање пилота на академији у Београду

БАЊАЛУКА- Министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран истакао је данас у разговору са делегацијом Министарства одбране Србије изузетно корисним школовање будућих пилота МУП-а на смјеру Ваздухопловство Војне академије Универзитета одбране Србије.

На састанку Карана и директора Полиције Републике Српске Синише Кострешевића са делегацијом Министарства одбране Србије коју су предводили ресорни министар Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић, саговорници су се осврнули на досадашњу сарадњу која је најинтезивнија била у области школовања припадника МУП-а на Војној академији Универзитета одбране, саопштено је из МУП-а.

Вучевић је изразио спремност да се успјешна сарадња буде настављена и убудуће. МУП Републике Српске ове године је, први пут, имао и свог представника на Високим студијама безбједности и одбране Школе националне одбране Србије, као једном од највиших и најпрестижнијих облика усавршавања у области безбједности, те су се министри сагласили да би ову праксу требало наставити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана