Каран: Борба против криминала и корупције приоритет рада полиције

Срна
Каран: Борба против криминала и корупције приоритет рада полиције

БАЊАЛУКА- Министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран истакао је данас да је борба против криминала и корупције приоритет рада полиције, али и да је задатак полицијских службеника професионално и ефикасно извршавање послова и задатака, уз поштовање законских овлаштења и надлежности.

Током посјете Полицијској управи Приједор, Каран је рекао да се ова управа у претходном периоду успјешно суочавала са појавом илегалних миграната, те да у том смислу треба радити на јачању сарадње са околним кантоналним МУП-овима.

Начелник Полицијске управе Приједор Сретоја Вујановић информисао је ресорног министра о стању безбједности на подручју у надлежности ове управе, те о организацији и раду управе.

Иако је број кривичних дјела у опадању, те повољно стање јавног реда и мира, случај убиства начелника криминалистичке полиције Раденка Башића изазвао је узнемиреност грађана на овом подручју, саопштено је из МУП-а Српске.

Каран је посјетио и Полицијску станицу Козарац, гдје је током разговора са руководством станице констатовано да је стање безбједности на овом подручју стабилно.

Каран је Полицијску управу Приједор и Полицијску станицу Козарац посјетио са директором Полиције Српске Синишом Кострешевићем. /

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана