Кандидат за градоначелника Градишке Зоран Аџић: У наредном периоду остаје рад на убрзаном привредном развоју

Милан Вујић
Кандидат за градоначелника Градишке Зоран Аџић: У наредном периоду остаје рад на убрзаном привредном развоју

ГРАДИШКА - Кандидат СНСД-а за градоначелника Градишке адатак СНСД-а истакао је да и у наредном периоду остаје рад на убрзаном привредном развоју и привлачењу инвестиција у Градишци, у циљу стварања бољих услова за живот свих њених грађана.

Он је рекао да је СНСД у претходних осам година показао да зна да води Градишку, гради инфраструктуру, развија привреду и даје подршку свим категоријама становништва, пензионерима, борачкој популацији и младим.

-У складу са могућностима и даље ћемо улагати у развој, да наш град буде једно угодно мјесто за живот грађана и развој привреде, али и да буде отворен за све остале људе и привреднике који желе да дођу да живе и улажу у Градишку - поручио је Аџић.

Аџић, који је предсједник Градског одбора СНСД-а Градишка позвао је грађане да гласају за листу ове партије за Скупштину града Градишка.

-Спојили смо младост и искуство и увјерени смо да ћемо постићи најбољи резултат СНСД-а. Главни циљ нам је подизање привреде, нова запошљавање и развијање инфраструктуре на подручју града – рекао Аџић.

Носилац листе СНСД-а Рената Обрадовић Поповић истакла је да је част предводити листу од 35 кандидата и представљати СНСД, партију која своју политику показује на дјелима.

Кандидат за одборника у Скупштини града Звјездан Панић позвао је грађане да на локалним изборима подрже СНСД јер је, како је навео, СНСД  партија која води рачуна о равномјерном развоју цијеле Градишке. -Имамо доста пројеката које треба реализовати и спремни смо за то - нагласио је Панић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана