Какву је казну добио возач који је избацио старицу из аутобуса

ГС
Какву је казну добио возач који је избацио старицу из аутобуса

САРАЈЕВО - Након што је возач „Центротрансовог“ аутобуса јуче из возила код Вијећнице у Сарајеву избацио старицу, која је након што ју је гурнуо из возила пала, огласили су се из ове компаније и поручили да је возач суспендован те ће му бити уручен отказ.

На видеу се види возач који старију жену, након краће расправе, избацује из возила приликом чега она пада на под.

Из „Центротранса“ наводе да изражавају велико жаљење што је „овај срамни поступак, непрофесионалан и недопустив однос према путници, дјело њиховог радника“.

-По сазнању за немили догађај возач је одмах суспендован и против њега је покренут поступак који предвиђа и отказивање уговора о раду. Овом приликом упућујемо извињење нашој путници и грађанима Кантона Сарајево који користе услуге нашег превоза. Сигурно је да не постоји никакво оправдање за овакво понашање нашег возача, и учинићемо све да се овакви или слични поступци никада више не понове - истичу из „Центротранса“, пише Кликс.

Додају да значајна средства и вријеме улажу у едукацију запослених те примјену дефинисаних правила у понашању возног и другог радног особља приликом обављања изнимно одговорног посла – пружање услуга јавног превоза путника.

-Нажалост, и поред свега што је подузето, деси се случај у којем појединац својим поступком наруши годинама грађен имиџ и однос према корисницима наших услуга, те на тај начин умањи допринос свих радника „Центротранса“ у обезбјеђењу квалитетног превоза на подручју Кантона Сарајево. Наше цијењене путнике желимо обавијестити да је овај изолирани случај осуђен од свих запослених, посебно возног особља, те да ће све учинити како би путницима као и до сада пружили максимално квалитетну и удобну вожњу у аутобусима компаније „Центротранс“ - поручили су из ове компаније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана