Југовић: Ако сте на америчкој „црној листи“ значи да сте истински патриота

Срна
Foto: Архива

ПАЛЕ - Ако сте на спекулативној америчкој „црној листи“, а Србин сте из јавног и политичког живота, онда то по правилу значи да сте истински патриота који је радио у интересу свог, српског народа, истакао је начелник општине Пале Бошко Југовић.

„То је без икакве сумње чинио и Александар Вулин, јасно и гласно износећи истину и штитећи свој народ од разноразних реторичких атака којима су га многи жељели понизити и фалсификујући историјске чињенице настојали сатанизовати“, изјавио је Југовић. 

Он је нагласио да је његова дужност као човјека и начелника Пала, мјеста у којем су рођене институције Републике Српске, да му упутим и захвалност и подршку због храбрости којом је увијек износио истину о свима нама. 

„Жалосно је да велика земља попут САД санкционише људе без јасних доказа и очито само из разлога што се не уклапају у њихов шаблонски и у огромној мјери лажни наратив о дешавањима на овим просторима, а да поздравља политике оних који говоре да су Срби зло које треба смрвити, попут највиших бошњачких званичника, па и члана Предсједништва БиХ Дениса Бећировића, са којим се америчке дипломате друже на дневној бази“, рекао је Југовић. 

Он је указао да је јасно да је ово тек један у низу удара на српски народ, његове истакнуте званичнике и институције. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана