Јелић: СПС поставио високе стандарде

ГС
Јелић: СПС поставио високе стандарде

Социјалистичка партија Српске и њен одбор у Теслићу поставили су високе стандарде у организацији и планирању, а позиционирали смо се и као стабилна политичка организација која биљежи константан раст.

Изјавио је то Славен Јелић, кандидат ове партије за начелника Теслића на наредним изборима.

Још у децембру прошле године ОО СПС Теслић је показао озбиљност и посвећеност својим циљевима, предложивши Јелића за кандидата за начелника и кандидате за одборнике, што је јасан показатељ њихове организованости.

– Кроз наш рад, реализоване пројекте и активности, показали смо нову енергију и одговорност, те смо постали симбол за иновативонст и посвећеност. Свјесни смо да смо већ оставили позитиван траг у нашој заједници, али увијек постоји простор за унапређење. Заједно са својим тимом желим да донесем нове пројекте у нашу локалну заједницу – изјавио је Јелић, који је и начелник Одјељења за друштвене дјелатности у општинској управи.

Он је додао да Теслић треба да води човјек који ће имати најбољу сарадњу са Владом Републике Српске и свим републичким институцијама, а у циљу развоја Теслића и унапређења живота грађан у овој локалној заједници.

– Људи са којима живимо и радимо кључ су наше посвећености и снаге. Ми остајемо у Теслићу и желимо да гледамо како он сваки дан напредује. Тежимо ка изградњи хармоничног политичког амбијента, а ускоро ћемо заједно са грађанима формирати нашу политичку платформу, која ће бити реалистична и која ће препознати управо проблеме који „тиште“ наше људе – поручио је Јелић.

Из СПС истичу да је сарадња са другим политичким организацијама кључна за остваривање напретка у Теслићу и да се кроз заједнички рад и сарадњу може дјеловати ефикасније, те да се брже могу остварити позитивне промјене, преноси СрпскаИнфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана