Један полицајац осумњичен за рањавање Јовановића, тројица за прикривање случаја

ГС
Један полицајац осумњичен за рањавање Јовановића, тројица за прикривање случаја

ПРИШТИНА - Полицајац који је ранио Милана Јовановића из Звечана, као и још тројица који случај нису пријавили, терете се за кривична дјела “убиство у покушају” и “непријављивање кривичног дјела”, саопштено је из полицијског инспектората самопроглашеног Косова.

Истражитељи полицијског инспектората самопроглашеног Косова ухапсили су, како се наводи, четири полицајца који су у понедјељак увече у близини Лепосавића ранили једну особу, преноси Косово онлајн.

- Полицијски инспекторат Косова саопштава да су на основу до сада добијених информација и доказа, суспендована четири полицијска службеника, три службеника која нису пријавила случај и један службеник због непријављивања и учешћа у случају - наводи се у саопштењу ПИК-а.

Након што су предузели више истражних радњи у координацији са тужилаштвом, истражитељи полицијског инспектората су, како се додаје, у вечерњим сатима ухапсили четири полицијска службеника због сумње да су починили кривично дјело “непријављивање кривичног дјела”, а један од њих је осумњичен за кривично дело “убиство у покушају”.

 

Одлуком тужиоца одређено им је задржавање од 48 сати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана