Изгорјеле четири хале предузећа “Мега-дрво”, намјештај претворен у пепео

ГС
Пожар
Foto: ИнфоБијељина | Пожар

БИЈЕЉИНА - Пожар у бијељинском предузећу „Мега-дрво“ стављен је под контролу. Нема опасности за даље ширење, а причињена је велика материјална штета на објекту, рекао је старјешина Територијалне ватрогасне јединице Бијељина, Миле Спасојевић.

- Добили смо дојаву у 6.15 часова да је пожар  избио у хали предузећа "Мега-дрво". Екипа која је била дежурна  изашла је са три ватрогасна возила. Када је дошла на лице мјеста, пошто је био велики пожар који се ширио на друге хале одмах смо ангажовали цијелу ватрогасну јединицу и сва расположива возила су дошла на терен. Био је проблем обезбиједити велику количину воде па смо звали ватрогасне јединице из Угљевика и Лопара. Такође су у помоћ притекла бијељинска предузећа Комуналац и Водовод да допремају воду - рекао је Спасојевић за "ИнфоБијељина"

Спаосјевић додаје да је на терену више од 40 ватрогасаца, те десетак ватрогасних возила.

- Најбитније да је пожар стваљен под контролу, мада је велика материјална штета. Изгорјеле су четири хале у којима су се налазили готови, суви производи, лакирница. Најбитније да нико од ватрогасаца ни радника који се налазе ту није повријеђен. Нема опасности за даље ширење, а узрок пожара ће се наканадно уствановити - додао је Спасојевић.

Подсјећамо, јутрос у 6.15 часова у фирми “Мега дрво” код Бијељине избио је пожар, а увиђај ће бити обављен након што пожар буде потпуно угашен.

Производна хала предузећа “Мега-дрво” налази се у индстријској зони Љељенча. Дјелатност предузећа је производња намјештаја од дрвета, а на сајту наводе да данас представљају једног од највећих извозника из Семберије.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана